Krepšelis: 0
0,00€
Jūsų prekių krepšelis tuščias

Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

 

1.     Ši privatumo politika yra su  D. Juškos individualios įmonės,  įmonės kodas 300570932, elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas https://dezes.lt/ ,veikla susijęs dokumentas reglamentuojantis asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo tvarką bei pagrindinius principus.

2.      D.Juškos individuali įmonė,  įmonės kodas300570932, internetinėje erdvėje veikia per tinklapį (svetainę) https://dezes.lt/.

3.     Asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato  Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, kiti įstatymai bei kiti teisės aktai ir šios  elektroninės parduotuvės privatumo politika.

4.     Elektroninėje parduotuvėje, kurios tinklapio adresas https://dezes.lt/ pirkėjai nurodydami ar bet kokia teisėtai leistina forma pateikdami D. Juškos individualiai įmonei savo asmens duomenis sutinka, kad D. Juškos individuali įmonė juos valdys ir tvarkys  pagal šią privatumo politiką ir  teisės aktų reikalavimus, tokių duomenų tvarkymui bei valdymui keliamus tikslus, priemones ir tvarką.

5.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas https://dezes.lt/ ,savininkė D. Juškos individuali įmonė garantuoja, kad asmens duomenys bus renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.

6.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas https://dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė garantuoja,kad asmens duomenys bus tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai.

7.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas https://dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė duomenis renka tiesioginės rinkodaros (tik gavus asmens sutikimą) , finansinių dokumentų rengimo,  aptarnavimo tobulinimo, sutartinių ir kitų įsipareigojimų vykdymo, užsakymų apdorojimo ar kitais teisėtais tikslais.

8.      Asmens duomenys, kuriuos pirkėjas savo noru pateikia, turi būti pateikiami jam susipažinimui, jeigu jis to reikalauja ir /ar pageidauja.

9.      Pirkinio krepšelio formavimui, svetainės lankytojų statistiniams duomenims skaičiuoti, kitam tinklapio funkcinės paskirties vykdymui elektroninės parduotuvės,kurios tinklapio adresas https://dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė, naudoja slapukus (slapukai – kitaip dar vadinami angl.kalboje cookies).

10.   https://dezes.lt/,savininkė D. Juškos individuali įmonė, iš pirkėjo ar potencialaus kliento gali pareikalauti atlikti registraciją tam, kad būtų įmanoma užsakyti prekes ir/ar suteikti paslaugas.

11.  Privatūs kliento duomenys nebus kaupiami pasinaudojant slapukais kaip priemone duomenims kaupti, jeigu nebus pirkėjo ir pardavėjo susitarimo ir pirkėjo sutikimo tokiam duomenų kaupimui .


Slapuko  pavadinimas
Slapuko tikslas (kam naudojamas?)
Renkami duomenys
Ar duomenys perduodami trečiosioms šalims?
Kiek laiko saugomas slapukas?
PHPSESSID
Sukuria unikalų vartotojo sesijos ID kiekvieną kartą prisijungus prie internetinės svetainės, vartotojo veiksmams svetainėje vykdyti
Unikalus ID numeris
Neiki naršyklės lango uždarymo
_gaNaudojamas Google Analytics, vartotojo atpažinimui.
Unikalus ID numeris
Taip2 metus
_gatNaudojamas Google Analytics, užklausų dažnumo matavimui
Skaitinė reikšmė (“1”)
Taip1 minutę
_gidNaudojamas Google Analytics, vartotojo atpažinimui.
Unikalus ID numeris
Taip1 dieną
currencyNaudojamas pasirinktos svetainės valiutos atpažinimui
valiuta (“EUR”)
Ne1 mėnesį
languageNaudojamas pasirinktos svetainės kalbos atpažinimui
kalba (“lt”)
Ne1 mėnesį
agreeCookiePolicyNaudojamas atpažinimui, ar vartotojas paspaudė sutikimo mygtuką pranešime apie slapukus
Skaitinė reikšmė (“1”)
Ne10 metų

 

Visa informacija pateikiama, perduodama ar kitoks susirašinėjimas vykdomas kreipiantis į D. Juškos individualią įmonę el. paštu info@dezes.lt

© Visos teisės saugomos dėžės.lt
Svetainės dizainas ir kūrimas

dezes.lt svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę. Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.
Daugiau informacijos rasite čia: Privatumo politika.

Sutinku