Krepšelis: 0
0,00€
Jūsų prekių krepšelis tuščias

Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

 

1.      Ši privatumo politika yra su  D. Juškos individualios įmonės,  įmonės kodas 300570932, elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://www.dezes.lt/ , veikla susijęs dokumentas reglamentuojantis asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo tvarką bei pagrindinius principus.

2.      D. Juškos individuali įmonė,  įmonės kodas 300570932, internetinėje erdvėje veikia per tinklapį (svetainę) http://www.dezes.lt/.

3.      Asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato  Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, kiti įstatymai bei kiti teisės aktai ir šios  elektroninės parduotuvės privatumo politika.

4.      Elektroninėje parduotuvėje, kurios tinklapio adresas http://www.dezes.lt/ pirkėjai nurodydami ar bet kokia teisėtai leistina forma pateikdami D. Juškos individualiai įmonei savo asmens duomenis sutinka, kad D. Juškos individuali įmonė juos valdys ir tvarkys  pagal šią privatumo politiką ir  teisės aktų reikalavimus, tokių duomenų tvarkymui bei valdymui keliamus tikslus, priemones ir tvarką.

5.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://www.dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė garantuoja, kad asmens duomenys bus renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.

6.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://www.dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė garantuoja, kad asmens duomenys bus tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai.

7.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://www.dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė duomenis renka tiesioginės rinkodaros (tik gavus asmens  sutikimą) , finansinių dokumentų rengimo,  aptarnavimo tobulinimo, sutartinių ir kitų įsipareigojimų vykdymo, užsakymų apdorojimo ar kitais teisėtais tikslais.

8.      Asmens duomenys, kuriuos pirkėjas savo noru pateikia, turi būti pateikiami jam  susipažinimui, jeigu jis to reikalauja ir /ar pageidauja.

9.      Pirkinio krepšelio formavimui, svetainės lankytojų statistiniams duomenims skaičiuoti,  kitam tinklapio funkcinės paskirties vykdymui elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://www.dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė, naudoja slapukus (slapukai – kitaip dar vadinami angl. kalboje cookies).

10.   http://www.dezes.lt/, savininkė D. Juškos individuali įmonė, iš pirkėjo ar potencialaus kliento gali pareikalauti atlikti registraciją tam, kad būtų įmanoma užsakyti prekes ir/ar suteikti paslaugas.

11.  Privatūs kliento duomenys nebus kaupiami pasinaudojant slapukais kaip priemone duomenims kaupti, jeigu nebus pirkėjo ir pardavėjo susitarimo ir pirkėjo sutikimo tokiam duomenų kaupimui .

 

Visa informacija pateikiama, perduodama ar kitoks susirašinėjimas vykdomas kreipiantis į D. Juškos individualią įmonę el. paštu info@dezes.lt

© Visos teisės saugomos dėžės.lt
Svetainės dizainas ir kūrimas